Doula Praktijk
Willemieke Priester
Rijnsburg, Zuid Holland
T: 06 10 90 33 51
Info Doula:
Willemiekepriester@gmail.com
Info Cursus Bevallen:
info@cursusbevallenrijnsburg.nl

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een periode in je leven waarin veel verandert. Je lijf bereidt zich voor op het dragen van je kindje en op de geboorte. Dit gaat gepaard met grote veranderingen in de hormoonhuishouding. Je kunt je daardoor erg moe voelen. Misschien voel je je soms onzeker over wat de toekomst gaat brengen. Kortom, het is een spannende tijd.

Een zwangere vrouw kan daarom juist nu meer behoefte hebben aan rust en ontspanning. Een zwangerschapsmassage kan je die ontspanning geven. Een massage waarbij je heerlijk tot rust komt in je lijf en in je hoofd, midden in de hectiek van alledag. Een massage waarbij je die rust ook overbrengt op het kindje in je buik. Ik kom met een draagbare massagebank bij jouw thuis langs. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en je hoeft de deur niet meer uit.

Vooraf neem ik een kleine vragenlijst met je door om te bekijken of de massage zonder probleem gegeven kan worden. Indien nodig neem ik vooraf contact op met de verloskundige.

Je voor één keer heerlijk laten verwennen of een klein traject van een aantal massages doorlopen, alle wensen zijn bespreekbaar.

 

plaatje home