Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een periode in je leven waarin veel verandert. Je lijf bereidt zich voor op het dragen van je kindje en op de geboorte. Dit gaat gepaard met grote veranderingen in de hormoonhuishouding. Je kunt je daardoor erg moe voelen. Misschien voel je je soms onzeker over wat de toekomst gaat brengen. Kortom, het is een spannende tijd.

Een zwangere vrouw kan daarom juist nu meer behoefte hebben aan rust en ontspanning. Een zwangerschapsmassage kan je die ontspanning geven. Een massage waarbij je heerlijk tot rust komt in je lijf en in je hoofd, midden in de hectiek van alledag. Een massage waarbij je die rust ook overbrengt op het kindje in je buik. Ik kom met een draagbare massagebank bij jouw thuis langs. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en je hoeft de deur niet meer uit.

Vooraf neem ik een kleine vragenlijst met je door om te bekijken of de massage zonder probleem gegeven kan worden. Indien nodig neem ik vooraf contact op met de verloskundige. De kosten voor een massage zijn €85,-

Neem contact op

Zowel voor de zwangerschapscursus als voor de doula-begeleiding geldt dat flexibiliteit mijn leidraad is. Jullie vragen en wensen, jouw situatie vormen de basis voor het contact. Een contact waarin ik jullie wegwijs maak, waarin ik probeer al jullie vragen te beantwoorden. En waar ik, als doula, op dat bijzondere moment van de geboorte erbij mag zijn. Ik realiseer me telkens weer hoe buitengewoon dat is!

Contact opnemen

Contact opnemen